събота, 29 януари 2011 г.

Планиране на тренировъчния процес при трупане на маса


Успешните програми за трупане на маса не се случват случайно. Те са добре планирани. Вероятно сте готови да започнете програма още сека и вече действаща от първата секунда. Вие сте мотивирани, готови да изтупате прахта от тежестите и да тренирате с желязно темпо за следващите четири часа!

Това е вълнение е чудесно и то ще помогне да натрупате мускулна маса в следващите седмици.

Въпреки това, тренировките до изтощение и огромното количество храна няма да са във ваша полза. Вероятно е да се откажете и от фитнес програми и от трупане на маса, ако сте започнали по този начин.

Ключът към успешната програма за трупане на тегло действително е мотивацията. За да останете мотивирани, обаче, трябва да видите резултати.


С добре разработена програма за трупане на мускулна маса ще получите резултати бързо и поради това съмнението няма да имат възможност да проникне в съзнанието ви и да свърши подмолната си работа.

Изберете си дата за започване на тренировките след две до три седмици считано от сега.

Всяка планирана дата по-скоро от това няма да ви даде достатъчно време, за да организирате достатъчно успешно програмата си за повишаване на мускулната маса. Ако пък планираната дата е по-късно от посочените 2-3 седмици рискувате да загубите ентусиазъм!

Няма коментари:

Публикуване на коментар