събота, 29 януари 2011 г.

Подготовка за започване на тренировъчна програма


Отделете време, за да натрупате знания за бодибилдинга!

Отделете време да научите стратегия за наддаване на мускулна маса по нормален логичен начин. Това може да изглежда очевидна стъпка, но тя често се пропуска. Човек, който прескача тази стъпка, може да се обърка а и в крайна сметка плановете му да претърпят провал.

Ключът към увеличаване на теглото и мускулната маса всъщност е знание. Изграждане на мускулите и увеличаване на теглото не е 100% наука, но е нещо, което не бива да се очаква, че ще се случи без добра подготовка, без да малко мисъл в него.

Защо повече от 67% от хората се откажат да ходят на фитнес и така техните членски карти, за които са платили, остават неизползвани? Защото те не постигат резултати. И те не постигат резултати, защото не намират необходимите знания, за да получат резултати.

В крайна сметка, осъществяването на вашите цели като например увеличаване на теглото, ще зависи от знанията, които придобивате в подкрепа на амбициите си за прилагането им.

Къде ще намерите това знание? Интернет е едно море, както и разбира се треньори и фитнес инструктори. С някой статии и настоящият блог се надяваме да ви бъде от полза.

Няма коментари:

Публикуване на коментар